Közélet

2014.04.12. 12:46

Lukács és Vadai is miniszteri posztot kapott a 444 kamukormányában

A 444.hu elképzelte, mi lenne, ha a baloldali összefogás nyerte volna meg a múlt vasárnapi választást. A kitalált baloldali kormányban két Komárom-Esztergom megyében induló politikus, Lukács Zoltán és Vadai Ágnes is fontos pozíciót kapott.

444.hu

A 444.hu kamukormánya Vadai Ágnesre a "nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszterként" számít, Lukács Zoltán pedig energetikai miniszter lenne.

Szigetvári Viktor, Oszkó Péter, Molnár Csaba, Fodor Gábor, Kónya Péter és még sokan mások helyet kaptak a portál által összeállított listán. Azt azonban még az élénk fantáziájú 444-es újságírók sem tudták elképzelni, hogy Mesterházy Attila kormányában a két volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon pozíciót vállaljon: "A hivatalos ízű magyarázat szerint rosszul vette volna ki magát, ha egy kormányban három embert is minisztertelnöknek kellett volna szólítani" – olvasható a cikkben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!