Közélet

2014.03.25. 10:53

Újabb kihívás: Vadai Ágnes szópárbajozna a fideszes jelölttel

A Komárom-Esztergom megyei 2. számú, esztergomi választókerületének Fidesz-KDNP-s jelöltjét, dr. Völner Pált hívta ki programismertető szópárbjara dr. Vadai Ágnes (Kormányváltás). Az államtitkár választhat helyszínt.

kemma.hu

Mindketten ugyanabban aválasztókerületben indulnak az április 6-i választáson. Dr. Vadai Ágnes, a Kormányváltás (MSZP-DK-EGyütt 2014-PM-Liberálisok) jelöltje úgy véli, hogy az itt "élő polgároknak joguk van tudni, hogy 2014. április 6-a után milyen programmal és elszántsággal képviseli őket majd megválasztott országgyűlési képviselőjük. Nekünk, jelölteknek, pedig kötelességünk bemutatnunk a programunkat, érvelni mellette."

"Éppen ezért szópárbajra hívom ki Önt 2014. április 5-én, 15:00 órára. Kérem, legkésőbb 2014. március 31-én 10:00 óráig nevezze meg az Önnek alkalmas helyszínt, és azt a munkatársát, aki a kollégámmal egyezteti a szóváltás párbaj szabályait, feltételeit, és esetleg egy moderátor személyében is megállapodnak." - olvasható a nyilvánosságra hozott levélben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!