Közélet

2014.03.15. 17:09

Mesterházy kiakadt a Hír TV-re a tatabányai sajtótájékoztatóján

Az MSZP elnöke kifakadt tatabányai sajtótájékoztatóján, mert megunta, hogy a Hír TV mindig ugyanazt kérdezi tőle Simon-ügyben - írja a mandiner.hu.

mandiner.hu

Mesterházy Attila sérelmezte, hogy nem engedi sem a Hír TV, sem a köztévé, hogy elmondja az ország dolgaival kapcsolatos gondolatait és elképzeléseit, helyette mindig a Simon-ügyel kapcsolatban kérdezik. Ennek kapcsán arra kérte a riportert, hogy értse meg: amit egy párt megtehetett ebben az ügyben, azt az MSZP megtette. „Gondolja nem elég büntetés ez a szocialista pártnak?” – tette fel a kérdést a riporternek Mesterházy, majd megjegyezte, hogy ő nem fut el a kérdések elől, szemben a miniszterelnökkel, akitől még a Hír TV sem kérdezhet.

Az MSZP elnöke elmondta: minden porcikájukkal, minden cselekedetükkel azt akarták mutatni, hogy a párt elfogadhatatlannak tartja a Simon-ügyet, és büntetést érdemel az, aki jogszabályt sért. Mesterházy szerint ugyanakkor vannak gazemberek, meg nagyon nagy gazemberek. Utóbbiak úgy nyúlkálnak bele a közpénzekbe, mint „Micimackó a mézes csuporba”, és ezt büntetlenül megtehetik. Példaként Mészáros Lőrincet említette, akinek a Fidesz által hozott információs törvény miatt nem kell elszámolnia azzal, hogyan gazdagodott meg az elmúlt években.

A felvétel megtekinthető a mandiner.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!