Közélet

2014.03.20. 17:49

Megszépül a tatabányai Csónakázó-tó környéke

Tatabánya egyik legnépszerűbb pihenőparkja a Csónakázó-tónál található: az idén újabb fejlesztésekkel gyarapodik majd a tó környéke. Az idén megépül a 800 méteres, rekortán borítású futópálya a tó körül, aminek a sportemberek és a rendszeresen kocogók is örülhetnek majd.

V.T.

Felújítják az Összekötő utat a Március 15-e út és a Tesco között mintegy 260 méteres útszakaszon – jelentette be Schmidt Csaba polgármester Sárberekben.

A tájékoztatón elhangzott: a sárberki játszótéren kicserélik a régi játszóeszközöket biztonságosakra és megújítják a meglévő gyöngykavics burkolatot is.

Salló Győző, a városrész képviselője a járda- és útfelújításokat sorolta fel. Átépítik a Sárberek 101-es lakóház és a Galla-patak közöti járdát 125 méteren, lecserélik a szegélyeket. Kijavítják a járdát a Sárberek 101-128-as tömbök előtt 165 méteres, valamint a 118-124-es, 208-213-as és a 313-413-as tömbök között, összesen 465 méteres szakaszon. A Pilinszky és a Jázmin út között az útfelújítással együtt a vízelvezetést is megoldják.

A Köztársaság úton a jelzőlámpás csomópontokat hangolják össze a Sárberki lakótelep előtti részen. A városrészben új útbaigazító és házszámjelző táblákat is kihelyeznek, a régieket lecserélik. 

Címkék#Tatabánya
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!