Közélet

2014.02.10. 07:15

Szabó Mihály: a Jobbik a legnépszerűbb a helyi fiatalok körében

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a párt választási programjának szerves részét képező – a 3-as választókerületet érintő – lakossági fórumsorozat első oroszlányi állomására hívta szimpatizánsait vasárnap, az érdeklődőket a Kölcsey Ferenc Művelődési Központba.

W.Zs.

A rendezvényen részt vett Volner János frakcióvezető-helyettes, Boda Bánk László, a tatabányai alapszervezet egyik alelnöke (egyben a párt megyei elnöke) és Szabó Mihály oroszlányi önkormányzati képviselő, országgyűlési képviselőjelölt. Elhangzott: a Jobbik húsz lakossági fórumot tart az áprilisi választásokig a választókerületben. Elsőként Szabó Mihály szólalt fel.

– A jelenlegi statisztikai eredmények minket igazolnak. A választókerület 18-35 évesek között komoly fölénnyel vezetünk – mondta a jelölt.
– Célunk – folytatta – a márkushegyi bánya és a Vértesi Erőmű további működtetése. Továbbá régiós egészségcentrumokat hoznánk létre, megszüntetnénk a város zsákutca jellegét, mindezt vasútfejlesztéssel illetve az autópálya megközelíthetőségének kialakításával – hangsúlyozta az önkormányzati képviselő.

A fórum érdeklődőinek a Jobbik három pillérre támaszkodó országos programját – a munkahelyteremtést, az elszámoltatást, a rend és a közbiztonság kérdését – ismételték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!