Közélet

2013.12.18. 20:40

Kicsik és nagyok bokodi öröme

Örömteli pillanatokat szerez az önkormányzat és a művelődési ház közös programja valamennyi szülő, nagyszülő és rokon számára a babafotókkal.

Wágner Zsanett

A bokodi babakiállítás ötlete pár hónappal ezelőtt született. Szöllősi Miklós polgármester a szomszédos település meghívott vendégeként látta, hogy azon a településen milyen kedves megemlékezés is él.

Ezek után az önkormányzat és a művelődési ház életre hívta a közös programot, amelyet vasárnapig, a település karácsonyi ünnepéig látogathat minden érdeklődő. A kiállítás az idén nyílt elsőként és a mindennapi látogatók számát tekintve nem is kérdéses a program folytatása.

Ha már a kiállítás érdeklődőinél járunk Skuba Józsefné örömmel fedezte fel a negyven beküldött portré között unokáit. Dorogi Leventét és Katát. De az örömteli pillanatokkal nem ő szembesült egyedül. Bizonyára mindenkinek ott függeszkedik a művelődési ház falán a gyermeke, az unokája, az unokatestvére vagy épp a szomszédja.

Összesen negyven képen. Kikötés annyi volt csupán, hogy az apróságok három éves korig szerepeljenek a fotókon. Beküldtek hát vicces, karácsonyi témájú képeket, sőt akad olyan is, amely boldog anyák napját feliratú.
Ezzel párhuzamosan gobelin és Dutkáné Zsuzsa kiállítása is várja a település apraja-nagyját a művelődési házban.

Címkék#Bokod
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!