Közélet

2013.06.25. 10:50

Itt a hó vége, de van pár száz forintod Féláras Falatozásra?

Ugye, hogy olyan észrevétlenül telnek a napok, mint ahogyan tűnnek el sorban a ropogós címleteink is a tárcánkból? Tény, hogy ilyenkor már nem nagyon szokott maradni a fizetésből, de a Falatozz.hu-n ma 50%-os kedvezménnyel rendelhetsz! Promóció

x

Hónap végén leginkább zsemle és párizsi kerül a kosarakba, holott mindenki szívesebben enne meleg és finom ételt. Jól tudjuk, hogy ez nem kedv, hanem sajnos a piszkos anyagiak függvénye, ezért érdemes kihasználni a kéthetente keddenként meghirdetett Féláras Falatozást. Ilyenkor ugyanis 50%-kal olcsóbban tudsz ételt rendelni online a Falatozz.hu portálról, az ország legtöbb nagyvárosában!

Az állandó nyereményjáték miatt is érdemes akár ma, akár bármelyik másik nap válogatni a Falatozz.hu kínálatából, ugyanis az online megrendelők között havonta egy androidos tablet kerül kisorsolásra!

Ezúttal ezt rendelheted meg csak ma féláron a tatabányai Etalontól:

A 32cm-es Funghi (gombás-sonkás) pizza 495Ft, az 52cm-es, családi Sonkás pizza pedig 1295Ft!

Továbbá ezt a kizárólag ma élő, féláras ajánlatot is megrendelheted a tatai Mocca Pizzától:

A 30cm-es Sonkás pizza csak 500Ft!

A részletekről bővebben itt olvashattok: www.falatozz.hu/felarasfalatozas

 

 


 

Promóció x -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!