Közélet

2012.10.04. 10:09

X-Faktor: a legjobb 25 között a Like

Az oroszlányi Molnár Szulita, és két barátnője, Barnicskó Valéria, valamint Gubik Petra, vagyis a Like együttes bejutott a legjobb 25 versenyző közé az RTL Klub nagyszabású tehetségkutatójában, az X-faktorban. A hét végén kiderül, hogy az élő adásokban, vagyis a legjobb tizenkettő közé is bekerülnek-e. Szulitával beszélgettünk.

Szűr A.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A Like az X-Faktor színpadán (Fotó: sajtóklub.tv/Rtlklub
[/caption]- Miért Beyonce slágerét választottátok?
- Szerettük volna megmutatni, milyen vagány csajok vagyunk, és az is fontos szempont volt, hogy a dalt, amelyet eléneklünk, sokan ismerjék és szeressék.

- Hogy tetszett a többi csapat, és a továbbjutók közül van-e kedvencetek?
- Szerintem nagyon erős a mezőny, tehetségesnek tartom a többi csapat tagjait is, de legközelebb a Spirit tagjai állnak hozzám: Kingával, Örssel és Péterrel már a válogatók alatt összeismerkedtünk, de a Tábor alatt még közelebb kerültünk egymáshoz.

- Látva a versenytársakat, jobban készültetek a Mentorok Házára?
- Épp azért, mert erősnek tartom a mezőnyt, még nagyobb lelkesedéssel és erőbedobással készültünk a Mentorok Házára. Petra ráadásul tavaly itt búcsúzott az X-Faktortól, már csak ezért is bizonyítani szeretnénk, hogy helyünk van a legjobb 12 produkció között.

- Mit szóltatok, hogy Nagy Feróhoz kerültetek?
- Örültünk neki, hiszen mind a négy mentort nagyra tartjuk, tartom, de Feró már az előző két szériában bizonyította, jól működnek a megérzései, nagy tapasztalata van és kellően tudja motiválni a versenyzőket.

- Mire számíthatnak a hét végén a nézők, milyen produkcióval készültetek az utolsó rostára?
- Aki kíváncsi ránk, mindenképp nézze a műsort, szerintem érdemes lesz!

Címkék#oroszlány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!