Közélet

2012.10.04. 10:59

Teret kapott végre a dadi közösség

Ünneplőbe öltözött a dadi lakosok szíve tegnap, ugyanis átadták azt a közösségi házat, ami a település kulturális rendezvényeit, programjait hivatott összegyűjteni.

W. Zs.

A kis község évek óta pályázik a hosszú éveken keresztül elhagyatottan álló Kossuth utcai épület felújítására. A tavaly elnyert több mint 47 millió forintból mind a berendezés-, mind a játszótér övezte udvar korszerűsítésére jutott.

Az épület már az ünnepség kezdetekor teljesítette funkcióját, hiszen a helyi óvodások alkalomhoz illő műsorának adott teret.
A megnyitó Szücs Attiláné polgármester projekt részleteinek ismertetésével vett hivatalos fordulatot, majd a kivitelező cég és a helyi vállalkozó munkáját megköszönve ajándékot nyújtott át.

A falvak legnagyobb erejeként a közösségépítést említette Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő. Ezután az apróságok birtokba vehették a hintát és homokozót, az illusztris vendégek pedig az épületben megterített asztalnál Popovics György, a megyei közgyűlés elnökének pohárköszöntője után foglaltak helyet.

Mint megtudtuk az intézmény vezetésére Jordán Helga vállalkozott. A tervek szerint a Családsegítő és Szociális Szolgálat jövő hét keddi programja avatja fel a közösségi házat.

Címkék#Dad
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!