Közélet

2012.10.08. 10:51

Retró slágerrel taroltak az X-faktorban - videó!

Simon and Garfunkel dalával, a Sound of Silence című számmal beénekelte magát a legjobb 12 közé az oroszlányi Molnár Szulita, és két barátnője, vagyis a Like együttes az X-faktorban.

kemma.hu

Malek Miklós, Geszti Péter, Nagy Feró és Keresztes Ildikó külön-külön döntötte el, hogy a Mentorok Házából kik juthatnak tovább az X-faktor élő döntőibe. Az Rtl Klub népszerű tehetségkutatójában mindegyik mentornak akadt egy segédje is. Nagy Ferónak, aki az idén a csapatokért felel, az Anti Fitness Clubból ismert Tomi adott tanácsokat, így Molnár Szulita, Barnicskó Valéria és Gubik Petra produkciójáról is elmondta a véleményét, hiszen a lányok is ebben a csoportban mérették meg magukat.

A Like produkciója nagyon meggyőzőre sikerült. A mindig kritikus mentorsegéd, Tomi is elismerte, hogy bizony libabőrős lett a három lány előadásától, ez pedig talán a legfontosabb, ami a hallgatósággal történhet.

A Like a Táborban mutatott kicsit gyengébb produkció után belehúztak. Most  Simon and Garfunkel Sound of Silence című dalát adták elő, méghozzá igen meggyőzően, remek váltásokkal. Az 1960-as évek nagy slágere jó választásnak bizonyult, a lányok a dal alaphangulatát megtartották, de lágyabbra vették a "figurát". Igaz, ez illett is hozzájuk.

Este Feróra és Tomira kemény feladat várt, hiszen el kellett dönteniük, hogy melyik három csapat jusson el az élő showba. Tomi egy esetben egyáltalán nem értett egyet Feróval, a mentornak nagyon tetsző csapatr, a P. J. Z.-re azt mondta be fog égni velük, ha magával viszi őket, végül mégis megszületett a döntés.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Petra, Szulita és Valéria a Mentorok Házában (Fotó: sajtóklub.tv/rtlklub)
[/caption]

Bár a döntés meghozatalában még AFC Tomi is segítségére volt Ferónak, közölnie viszont egyedül kellett a hírt a versenyzőkkel. A Like, a Spirit és a P.J.Z. számára ez jó hír volt, a By the way, a Wonderfool és a Soldiers számára azonban véget ért az X-Faktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!