Közélet

2012.10.19. 13:46

Megújultak, megszépültek a játszóterek

Az elmúlt években 55 millió forintot fordítottak Tatabányán a játszóterek felújítására.

Barlangi

Tatabányán az elmúlt két esztendőben csaknem ötvenötmillió forintot fordított az önkormányzat a játszóterek felújítására. Ezzel, egész pontosan a két „legfrissebb”, a Hunyadi téri valamint a Midlothian park melletti beruházással kapcsolatos, a napokban megtartott sajtótájékoztatón Schmidt Csaba polgármester elmondta, az idén több képviselő is jelezte a játékok és a hinták nagyfokú amortizációját.

– Az uniós szabványoknak és esetenként már a használhatóság igényeinek sem feleltek meg, ezért vált szükségessé a rendbe hozataluk – számolt be róla a városvezető.

Zsidek Ferenc önkormányzati képviselő az elmondottakhoz hozzátette: lakossági igényeknek igyekeztek eleget tenni azzal, hogy a Mártírok úti játszóteret a Midlothian park közvetlen közelébe költöztették, amit – egyebek mellett – a kései órákban tapasztalt „nem rendeltetésszerű használat” indokolt. Lakossági fórumokon fogalmazódott meg az a kérés is, hogy a Hunyadi téren található sportpályán elhelyezett padokat bontsák le, míg az azon kívül esőket újítsák fel. Zsidek Ferenc részben a képviselői keretösszeg terhére segítette a megvalósítást.

Címkék#Tatabánya
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!