Közélet

2012.10.31. 10:23

Esztergomi hölgykoszorú a Nyered, ha meredben

Sokat szolgált hűtő, szebb napokat látott turmixgép, már nem elég lapos tévé – itt az alkalom, hogy végre lecseréljék őket. Az esztergomi Végh Virág három barátnőjével vágott neki a játéknak.

kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A csapat
[/caption]A hölgyek vidám borozgatás közben tették kockára háztartási eszközeiket: nagy a tét, ugyanis ha nem sikerül elegendő helyes választ adni a kérdésekre, akkor nem csak az új tárgyat bukják, hanem azt is, amit lecseréltek volna. Az, hogy az oldott hangulat segítette, vagy esetleg hátráltatta őket a nyeremények begyűjtésében, ma este 18.05-kor derül ki a Viasat3-on.

A Nyered, ha mered kvízjátékában elvesztett tárgyakat a Viasat3 jótékony célra ajánlja fel, a műszaki és háztartási cikkeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyezi el a rászorulóknál.

- Azt tapasztaltam, hogy a játékosok tudnak veszíteni. Erre tanítom a kisfiamat is, hiszen ha valaki mindent egy lapra tesz fel, az is benne van a pakliban, hogy elbukja a tétet. Volt olyan, aki nyert nálunk, mégis odaadta a tétként felajánlott használt tárgyat, hogy vigyük el oda, ahol szükség van rá – mesélte Kovács Áron műsorvezető.

A forgatás során több mint 6000 kilométert tett meg a stáb, a két morcona szállító összeadva több tonnányi háztartási cikket emelt meg a rakodáskor, míg az elkótyavetyélt cikkek száma, amelyek új gazdát találnak majd maguknak, kéttucatnyira rúg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!