Közélet

2012.04.01. 08:44

Csillag Születik: bejött az In Diretta agrárpopja

A Komárom-Esztergom megyei In Diretta zenekar elvarázsolta a legkritikusabb zsűritagot, Puzsér Róbertet is, aki profinak nevezte a fiúk agrárpop produkcióját.

Szűr A.

A Csillag Születik harmadik válogatóján a Komárom-Esztergom megyei kötődésű In Diretta zenekar is megmérette magát. A banda, amely az Duna mentén messze nem ismeretlen, lenyűgözte a zsúrit.  Még a bántó szókimondásáról híressé, vagy épp hírhedté vált Puzsér Róbert is elismerően nyilatkozott az agrárpop műfajú - és igencsak slágergyanús - saját dallal bemutatkozó bandáról.

„Ez több volt, mint korrekt, ez profi volt” – mondta az RTL Klub legkritikusabb kritikusa. Pokorny Lia másképp fejezte ki magát: „Nem adtatok a borotokból, de belétek részegedtem.” És Bankó András ugrott is, hogy megkínálja a színésznőt egy kis hazaiból. Az In Diretta „csont nélkül” jutott tovább.  

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bankó András és Pokorny Lia a válogatón (Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)
[/caption]

A zenekar 2005-ben alakult, a nevük jelentése: élőben, előzetes felvétel nélkül. Az In Diretta tagjai képzett muzsikusok, akik hivatástudatuk mellett mindig saját örömükre is zenélnek. Visszatekintve az elmúlt esztendőkre, elmondhatják, hogy sikerük ebben rejlik: a színpadon olyan emberek állnak, akik szeretik, amit csinálnak.

Az énekes Nagy Ákosnak nem ismeretlen a tehetségkutatók világa, mintegy tíz éves már elindult egy hasonló versenyen. Bankó András az esztergomi Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskolán (ma a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Karaként működő iskolában) diplomázott.

Az In Diretta facebook oldalán is sokan gratuláltak a srácoknak, akik megígérték: "Ígérjük, nem leszünk restek, toljuk az AGRÁR-POP-ot, ezerrel!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!