Közélet

2011.08.11. 11:36

Két keréken az Öreg-tónál

A Tata és Környéke Turisztikai Egyesület, mint helyi szintű turisztikai desztináció menedzsment szervezet egyik alapfeladata a működési területén található vonzerők „termékké fejlesztése”.

P. J.

Berczelly Attila elnök kiemelte, hogy szervezetük elfogadott versenyképességi és pozícionálási stratégiája a főbb irányvonalak meghatározásakor az aktív és ökoturisztikai lehetőségek fejlesztését helyezi előtérbe. Ezek között nevesítetten – és első helyen – szerepel a biciklis túraútvonalak kijelölése, amely közvetlen módon hozzájárul a város Kerékpáros barát település címének tartalmi elemekkel történő „megtöltéséhez”.

Az egyesület tagjai a szervezet segítségével már feltérképezték egy Tata városát bemutató, kerékpáros túraútvonal lehetséges nyomvonalát. Annak érdekében, hogy a kialakítást előkészítő dokumentumban foglaltak összhangban legyenek az előírásokkal, és nem utolsó sorban a város lakóinak, illetve a Tatára látogatóknak az igényeivel, tegnap kerékpáros terepbejárást tartottak, hogy lehetőség szerint minden részletét megismertessék a mintegy tizenöt kilométeres túraútvonalnak.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!