Közélet

2011.02.25. 17:53

Könyvelők Klubja emelt szinten is

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara legnépszerűbb klubja már évek óta a könyvelőké.

kemma.hu

Felmerült az az igény, hogy a hagyományos előadás után legyen egy emelt szintű is. Természetesen nem szükséges mindkét előadáson részt venni, lehet választani.  Az előadó a márciusi két rendezvényen is Herczigné dr. Soós Ilona adószakértő lesz.

A hagyományos foglalkozás Tatabányán, a kamara székházában március 2-án, szerdán reggel 9 órától negyed 12-ig tart, majd 11.30-tól 13 óráig emelt szinten következik a folytatás. Március 3-án, csütörtökön a kamara esztergomi székházában (Deák F. u. 14.) délelőtt 10-től 12.15-ig lesz a hagyományos, majd 12.30-tól következik a folytatás emelt szinten, várhatóan délután 2 óráig.

A hagyományos rész programja: aktuális teendők; felkészülés a beszámolók zárására, az 1053 jelentés első tapasztalatai, az 1053 és a tőzsdei ügyletek, külföldi osztalékok; az adótörvények 2011. évi alkalmazása. Az emelt szintű: felkészülés a könyvvizsgálatra, a követelések értékelése; külföldi pénzértékre szóló ügyletek év végi értékelése, tárgyi eszközök év végi értékelése; szállítói számla tartozik egyenlege.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!