Közélet

2011.01.19. 14:59

Rászoruló diákok újra ismétlődő városi segítsége

A város önkormányzata ebben az évben is meghirdeti pályázatát a felsőoktatásban tanuló, szociálisan rászoruló diákok megsegítésére.

R. B.

A havi 7 ezer forintos támogatást azok a tanulók igényelhetik, akik állandó dorogi lakhellyel rendelkeznek, nappali tagozaton tanulnak és szociális helyzetük indokolja azt. A pályázat feltétele, hogy a hallgató családjában az egy főre jutó jövedelem ne haladja meg a mindenkori legkisebb öregségi nyugdíj összegének 150 százalékát, ami idén 42 750 forint.

Igazolni tudjon az adott intézményben legalább egy sikeresen eltöltött félévet, minimum közepes tanulmányi átlaggal, valamint beiratkozását a következő félévre. A szükséges formanyomtatványokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában vehetik át az érdeklődők. A benyújtási határidő felsőbb évfolyamosok számára szeptember 30., az első évfolyamosok számára március 16.

Címkék#Dorog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!