Közélet

2011.01.19. 20:33

Kisbéren árulják az OTP-t

„Tájékoztatjuk, hogy az OTP Bank Nyrt. Észak-dunántúli Régió Kisbér, Városház tér 1. sz. alatt működő fiókja – a tervek szerint – 2011. január 21-én új címre költözik. A Bank 2011-ben értékesíteni kívánja a Kisbér, Városház tér 1. sz. alatti társasházban külön tulajdonban lévő tulajdoni hányadát.

P. P.

Amennyiben az ingatlan megvásárlását terveznék, kérjük vételár megjelölésével szándékukat az OTP Bank Nyrt. Észak-dunántúli Régió Üzemviteli Osztálya részére írt levélben közölni. Az ingatlanvásárlás lehetőségéről a másik tulajdonostársat is tájékoztattuk.”

Még az elmúlt év végén íródott ez a levél, amit dr. Udvardi Erzsébet polgármester az idei esztendő első tanácskozásán ismertetett a képviselő-testület tagjaival. A döntéshozók szinte kivétel nélkül meglepődtek azon, hogy az eladó nem közölte az ingatlan árát, s arra tőlük vár ajánlatot. Mivel az OTP-fiók része a város művelődési házának, az önkormányzatot elővásárlási jog illeti meg – élnének is vele –, csak egyelőre nem tudni, hogy mennyiért.

Azt viszont a fiók vezetőjétől, Jánosik Gizellától megtudtuk, hogy azért költöznek új helyre, mert megnövekedett a forgalmuk, a régi szűkössé vált, több helyre van már szükségük. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!