Közélet

2010.05.09. 14:50

Ami késik, nem múlik - Tabáni most megérkezett - fotókkal

Tabáni István, az RTL Klub Csillag születik tehetségkutatójának nyertese ezúttal megérkezett a tatabányai Vértes Centerbe, s adott sikeres műsort.

Szűr Annamária

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Tabáni István nagy sikert aratott Tatabányán is (Fotó: Kiss T. József)
[/caption]A tatabányai bevásárlóközpont Valentin-napra hirdette meg műsorát Tabánival, ám akkor az előadó Sopron és Tatabánya között elakadt a nagy hóban. Akkor hiába vártak rá, ám a szervezők ígérték: ami késik, nem múlik. A hét végén, a Vértes Center harmadik születésnapja alkalmából rendezett műsoron fellépett Tabáni.


– A Csillag születik nyerteseként egy autóval is gazdagabb lett. Mikorra tervezi a jogosítvány megszerzését, egyáltalán belefér-e az idejébe egy tanfolyam? - kérdeztük tőle.
– Általában egy feladatra tudok és szoktam koncentrálni, ez mostanában azt jelenti, hogy minden figyelmem az előttem álló aktuális fellépéseké.
 
– Készül a május 13-i nagy koncertjére. Hogyan haladnak a próbák, mennyit készül a fellépésre?
– Minden remekül halad, szívvel-lélekkel készülünk.

– Hogyan éli meg a sikert, mi a legmeglepőbb? Mennyit változott az élete, amióta megnyerte a Csillag születiket?
– Elsősorban az időbeosztásom változott, hála Istennek sok a munka! Kicsit szokatlan a népszerűség, barátkozom vele.

– Azt tudjuk, hogy Máté Péter és a Queen dalai nagyon illenek a hangjához. Mi az, amiben még kipróbálná magát?
– Sok műfaj áll közel hozzám, de talán a lírai rock leginkább, azonban nem vetem meg a musical műfaját sem, lehet, hogy ebben is tevékenykedem majd. Ez legyen a jövő zenéje. 

– Milyen tervei vannak a nyárra?
– Nincsenek még konkrét tervek, természetesen valamikor időt kell szakítanom majd a pihenésre is.
 
– Első albuma pillanatok alatt aranylemez lett. Hogyan éli meg ezt a sikert, népszerűséget, hiszen ma, a zeneletöltések korában egyre kevesebben vesznek igazi hanghordozókat.
– Nagy ajándék az élettől, hogy hallgatnak és szeretnek engem. Köszönöm a rajongóknak, hogy aranylemezzé tették a CD-met!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!