Közélet

2010.04.29. 18:45

Megújult a régi játszótér

A gyerekek legnagyobb örömére csütörtökön délelőtt Szijj Ferencné polgármester ünnepélyesen átadta az Ifjúmunkás úti játszóteret.

S. E.

 A település önkormányzata az Új Magyarország Programban pályázott és több mint 18 millió forintos támogatást nyert el. Ebből az összegből külsőleg felújítják a település központjában található közösségi házat és már végeztek az épülettől 150 méterre lévő játszótér csinosításával, korszerűsítésével.

Az épületen végzett munkálatok során kicserélik a nyílászárókat, új tetőcserép borítás készül, s nem marad el a külső hőszigetelés, járdafelújítás sem, sőt, még tetszetős kandeláberekre, növénydíszítésre is jut a keretből.
A játszótérre új játékok kerültek: egy rugós játékeszköz, egy kétüléses hinta, egy mászóka, egy mérleghinta és egy csúszda. Az önkormányzat lakossági kérésre további egy hintát vásárolt, önköltségre. Az eszközök mellett pad és kerékpártároló is került a területre, melyet térkő burkolat lerakásával és növények kiültetésével is tovább szépítettek.

Címkék#Nagyigmánd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!