Közélet

2010.02.26. 13:20

Nem tudni, hogyan folytathatja Antal Attila

A Vértes Volán közgyűlését felfüggesztették, így a BKV volt és a Volán jelenlegi vezérét továbbra is a gazdasági igazgató helyettesíti Tatabányán. Antal Attila jelenleg házi őrizetben van.

P. J.

A Komárom-Esztergom megyei közlekedési vállalatnál pénteken kezdődött közgyűlést felfüggesztették, így arról nem született döntés, hogy a cégtől még most is szabadságon lévő Antal Attila vezérigazgató folytathatja-e, illetve miként folytassa vállalatvezetői teendőit a tatabányai központú társaságnál.

Mint köztudott, a Vértes Volán első emberét, aki korábban a BKV-nál is vezérigazgatóként tevékenykedett, a fővárosi közlekedési vállalatnál történt - elsősorban jelentős végkielégítésekből, magas tiszteletdíjakból, munkavégzés nélküli kifizetésekből adódó - feljelentéseket követő nyomozóhatósági vizsgálatok során házi őrizetbe vették.

A házi őrizet vasárnap jár le. Addig kellene a bíróságnak döntenie arról, hogy az őrizetes Antal Attilával a továbbiakban mi történjen.
Antal Attila visszatéréséig, a szervezeti és működési szabályzatnak megfelelően, Horváth Béla, a Vértes Volán gazdasági igazgatója látja el az elsőszámú vezetői feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!