Közélet

2010.02.11. 06:53

Friss közlekedési információk

Gyermelyre csak bajnai kerülővel jutnak el az autóbuszok.

kemma.hu/időkép.hu

Az Időkép.hu folyamatosan frissülő hőtérképe:
Hõtérkép

9:18 A reggelre leesett hó miatt csúszósak megyénk útjai. A Vértes Volán Zrt. járatai átlagosan 5-10 percet késnek, tudtuk meg Pruzsina Alice kommunikációs munkatárstól. Gyermelyre csak bajnai kerülővel jutnak el a buszok. Tatabányán a Ságvári Endre útról a városközpont felé tartott a Volán egyik helyijárata, amikor egy autóval ütközött. Az autóban ülő személy megsérült, a helyszínelés jelenleg is folyik. A balesetet szenvedett autóbusz helyett másikat küldött a forgalmi szolgálat.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Busz és autó ütközött (Fotó: P. V.)
[/caption]

8:30 Tatabányán a Renault szalonnál az OMV-kút közelében egy busz és egy kombi autó ütközött. Az utóbbi járművet vezető sofőrnek a feje sérült meg. A személyautó nekicsapódott még egy taxinak is.

6:50 Tatabányán a kertvárosi összekötőn a Győri út irányába haladva legyenek óvatosak: egy kamion vesztegel az úton, s ezzel akadályozza a forgalmat. Az OMV-kútnál is érdemes jobban odafigyelni, mert sárgán villog a jelzőlámpa.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Gerecse Taxi
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!