Közélet

2009.12.07. 07:44

Budapesten pálinkázott a világsztár énekesnő - fotókkal

Hogy milyen az, amikor egy étterembe betoppan egy világsztár? Milyen érzés, amikor az a lány, aki rajongott érte kezet fog vele? Aztán együtt pálinkázik velem? - ezekre a kérdésekre ad választ Vujity Tvrtko, a www.pokoli.hu-n, a riporter hivatalos honlapján.

Kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ákos, Emilia, Gyöngyi és Tvrtko
[/caption]Tíz évvel ezelőtt, egy napos, de hideg téli délutánon, egy pici kápolnában feleségül vettem Zsolnay Gyöngyit. Nem volt szokványos találkozás a miénk, egyetlen napon belül eljegyeztem, fél év múlva pedig oltár elé vezettem. Azóta született két gyönyörű gyermekünk, én pedig nem tudok elég hálás lenni Gyöngyikének, hogy mindenben, de tényleg mindenben támogatott, segített nekem

Annak idején, tíz esztendeje egy szám bejárta az egész világot: Emilia, az etióp-svéd énekes lány énekelte a Big Worldot.
Tíz évvel később megfogadtam, kerül amibe kerül, meglepem Gyöngyikémet, hálám jeléül ezért az évtizedért, a srácokért, közös életünkért - írja Tvrtko blogjában.

További részleteket itt olvashatnak látogatóink, itt tekinthetik meg a fotókat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!