Közélet

2009.11.27. 16:40

Fény az alagútban, csatorna a Patak-soron

A Patak-soron márciusban ellenőriznek, az aluljáró lámpáit már kicserélték Dorogon.

F. K.

A Patak-sori szennyvízcsatorna építésének I. üteme a műszaki átadás-átvételi eljárással befejeződött. A kivitelezővel abban egyezett meg az önkormányzat, hogy az egyéves garanciális bejárást megelőzően, márciusban bejárják a csatorna nyomvonalát. Azt ellenőrzik majd, hogy a fenntartó sáv, illetve a helyreállított patakmeder rézsűje megmaradt-e kialakított állapotában.

Az érintett ingatlanok tulajdonosai folyamatosan kötnek rá a hálózatra. Többek közt ez szerepelt abban az összegzésben, amelyet dr. Tittmann János polgármester készített az önkormányzati képviselők pénteki ülésére  a legutóbbi találkozás óta eltelt időszak eseményeiről.

Megtudtuk azt is, hogy az egykori bányatröszt irodaépületéből létrejövő Intézmények Háza kialakítása a válaszfalak bontásával, az épület mögötti terep rendezésével elkezdődött. Elkészült, célba juttatták a Dr. Magyar Károly bölcsőde húsz hellyel történő bővítéséhez segítséget kérő pályázatot.

Még dolgoznak a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő Kft. Rendelőintézetére vonatkozó felújítás tervein, pályázati anyagán. A városüzemeltetési munkák sorában többek közt kicserélték az aluljáró meghibásodott lámpáit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!