Közélet

2009.11.14. 14:55

Csillag születik: kiestek a repülő kosarasok

A Face Team Akrobatikus Kosárlabda Csapat tagjai a Csillag Születik szombati elődöntőjében huszonhárom pontot kaptak a zsűritől.

Szűr Annamária

 A gárdát a tatai Eötvös József Gimnázium volt tanulója, Takács Áron alapította még 2004-ben, miután megnyert egy freestyle versenyt. A frissiben összeverbuvált csapattal is itt mutatkozott be először, egy Eötvös-napon.

Az akrobatikus kosárlabda színház „társulata” Takács Áron, Némedi Zsolti, Ott Olivér, Radnóti Zsuzsa, Tamási János, Borlay Csanád, Pongrácz Gyula, Perjámosi Richárd, Kádár Gyula, Csapó István, Kovács Norbert és Vadász Dániel az előző adásban látottakhoz képest sokkal felszabadultabb, játékosabb produkcióval készült a szombati megmérettetésre.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Poénosra vették a figurát (Fotó: sajtoklub.tv/Bársony Bence)
[/caption]

– Poénos, beöltözős koreográfiát mutatunk be, de ha valaki kíváncsi rá, hogy mit tudunk, szavazzon ránk, mert a legnagyobb mutatványokat későbbre tartogatjuk. Azért jelentkeztünk a műsorba, hogy hazánkban is minél többen megismerjék ezt a sportágat. Európában már sok helyen megfordultunk, de mégiscsak innen indultunk – mondta el Takács Áron, még a dőntő előtt, de azt is elárulta, hogy az egyik nagy kedvence Tabáni István.

A Queen-nel berobbanó és Máté Péter dalával továbbjutó énekest azért tartja nagy tehetségnek a tatai kosaras, mert kiváló adottságai mellett szerény, hiteles ember maradt.

A csapat valóban látványos produkcióval készült, ez azonban kevés volt a továbbjutáshoz. A zsűri ugyan értékelte a kemény munkát, s végül 23 pontot adott a Face Teamnek. Sajnos ez kevés volt a továbbjutáshoz: a nézők Varga Viktort, Vásáry Andrét, a Szatmár Kamara Néptáncegytüttest és Végvári Esztert juttatták a döntőbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!