Közélet

2009.09.11. 15:32

Térítés nélkül kerültek a közművek a városhoz

A Levendulakert utcában lévő Tataház Kft. által kiépített vízhálózat, szennyvízhálózat, közvilágítás, utak és játszótér átvételével kapcsolatos szerződés aláírására a képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert és a jegyzőt

Palásti Péter

Történt mindez azt követően, hogy már 2008 januárjában megállapodtak szóban arról, hogy a fentebb említett közművek térítésmentesen kerülnek a város tulajdonába. Ezt követően csak a nyár folyamán íródott meg az a levél, ami alapján a szerződés-tervezet elkészíthető volt. Ebben az is szerepelt, hogy az úthálózat megépült, de forgalomba helyezése még folyamatban van, s a játszótér csak 2010. december 31-ig készül el. Emiatt az úthálózat és a játszótér átadásával kapcsolatban csak előszerződést küldött a kft. a hivatalnak.

Az önkormányzat a játszóteret és az utat azzal a feltétellel veszi át, hogy a kft. a játszótér tervezésébe és eszközeinek kiválasztásába bevonja a polgármesteri hivatal főkertészét. Mindezek alapján a képviselő-testület a víz, szennyvíz, közvilágítás átvételére felhatalmazta a város vezető tisztségviselőit azzal, hogy a játszótér és az út átvételére a fentebb említettek miatt csak előszerződés megkötése javasolt.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!