Közélet

2009.07.03. 14:30

A tataiak is csatlakoznak a borúthoz

A város vezetői ülésünkön rábólintottak a Bartók Béla Úti Óvoda helyén építendő új gyermekintézmény megvalósításával kapcsolatos jelentésre.

Palásti Péter

Ezzel kapcsolatban a legfontosabb információ az, hogy kevesebb pénzből kell létrehozni a nagyobb létszámú ovit a megismétlendő közbeszerzési eljárás után.

 

Támogatták egy magánjátszótér önkormányzati tulajdonba vételét is. Aztán 2,2 millió forintnyi költségvetési pótelőirányzatot szavaztak meg a Vaszary-iskola részére az eredetileg javasolt 1,5 millió helyett, hogy abból a nagy esőzések miatti beázásokat tartósan, illetve az életveszélyes helyzeteket azonnal meg tudják szüntetni.

Döntöttek az Új Úti Bölcsőde bővítéséről és az Angol-park felújítási keretének növeléséről, valamint arról, hogy csatlakoznak a Neszmély-Tata-Ászár Borút létrehozásához is. Gyorsan elfogadták a kistérség egészét érintő energiaracionalizálási pályázaton való indulással kapcsolatos javaslatot. Támogatták a lovasturizmus fejlesztését a városban és környékén.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!