Közélet

2009.05.13. 10:54

Szereplőválogatás a polgármesteri hivatalban

„A mi kis városunk” címmel figyelemre méltó műsorsorozatot kezdett el néhány héttel ezelőtt az M1 csatorna. A program részeként hamarosan tataiak is láthatók lesznek a közszolgálati csatorna képernyőjén.

Palásti Péter

A játék minden helyszínen egy-egy, a város számára fontos helyszín funkciójának vagy megjelenésének újratervezését kéri a játékosoktól. A műsorban a résztvevők a polgármestertől vagy a település egy másik vezetőjétől kapják a feladatot. A városfejlesztési játék célja kettős: egyrészt a választottakat segíti abban, hogy kreatív ötleteket kaphassanak lakóhelyük polgáraitól, másrészt pedig a városlakóknak nyújt lehetőséget arra, hogy szűkebb hazájuk adottságain, lehetőségein belül gondolkodjanak a még jobb megoldásokon.

Két, hatfős csapat méri össze a tudását vasárnaponként. Egyikük „profikból” áll, melyben szakemberek, üzletemberek egészítik ki a játék állandó résztvevőit, a másik pedig az „amatőr” csapat, melynek tagjai civilek. A tatai forgatás május 27-28-án lesz. A produkcióhoz lelkes és kreatív városlakókat keresnek, akik szívesen gondolkodnának együtt a jövőről. A jelentkezési határidő a polgármesteri hivatalban május 18-a, a szereplőválogatás pedig május 19-én lesz a városházán.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!