Közélet

2009.02.11. 12:59

Nem mindennapi lánykérés a gimiben

Ismerkedés, szórakozás, koncert - ezek lehetősége csalogatta a Selye János Gimnázium második emeletét birtokba vevő diákok hadát a napokban megrendezett V. É. G. Tagra.

Kovács Teodóra - Selye János Gimnázium

Temérdek szervezési kalamajka és folyamatos egyeztetés után végre valahára megvalósulhatott az, amit diáklapunk, a Kaktusz csapata már jó ideje tervezett: egy délután, amely közelebb hozhatja a gimiseket egymáshoz. Kicsi, ám szorgos csapatunk munkájának hála, a szórakoztató játékok, a villámrandi, a zenei aláfestés valamint az átváltoztatott környezet teljesen hatalmába kerítette a kalandvágyó fiatalokat. Osztatlan siker övezte a „Házaspárbaj” névre keresztelt játékot, amely az alkalmi házaspárok mulatságos évődéseivel, nem mindennapi lánykéréseivel tarkítva a programot biztsítékul szolgált az önfeledt kacagásra és jókedvre.

Természetesen tanáraink sem hiányozhattak a V. É. G. Tagról. Ha nem is személyesen, de néhány rájuk jellemző tomboladíj formájában egy részük velünk volt. Így találhatott új gazdára régi mikrofon, kétgenerációs hal, fizika- és történelemkönyv, kedvenc könyv és film, hogy a „Hétpecsétes titkot” és a felelésfelmentőket már ne is említsem.

A hab a tortán a titkos koncert volt. A meglepetés sikeréhez nem fért kétség, hiszen a jó hangulatról iskolánk egyik diákja, Csintalan Márk és zenekara, az Undermind gondoskodott. Az önfeledt buli megkoronázta az egyébként is fergeteges hangulatot. Nem is csoda, hiszen az igényes zene mindenkit bulizásra késztetett.

Egy szó mint száz a visszhangokból ítélve a rengeteg szervezés nem volt hiábavaló. Akik eljöttek, várják a folytatást, akik kihagyták azóta is a következő lehetőségre várnak, hogy kipróbálhassák, milyen is egy ízig-vérig gimis buli. Hamarosan lesz rá lehetőségük…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!