Közélet

2008.02.07. 18:42

Bejött ez a Torkos Csütörtök

Öt óra, nyílik a vendégfogadó ajtaja: szeretettel várják a betérőt. A kiszolgálásból, úgy tűnik, nem csak ilyenkor. És jó a konyha, jó a légkör, jó ott lenni. Visszavárnak.

Rafael Balázs

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Ehhez már egy kis saláta is elég lenne... FOTÓ: RB
[/caption]

Már az meglepetést okozott, hogy a helyfoglaló e-mailre a válasz néhány órán belül megérkezett - pedig elég későn, úgy értem éjfél után adtuk fel. Reggel már olvastuk. Igenlő válasz, szeretettel várnak minket Torkos Csütörtökre. Pollushof Panzió és Étterem, a falu előtt (Dorog felől), a Pollus hegy tövében.

Kellemes meleg van, majdnem minden asztal foglalt, pedig ez még a vacsorálóidő legeleje. Sok kisgyerek, a recepció mellett játéksarok, benn pincérek sora, minden aszerint, ahogyan a nagykönyvben meg vagyon írva.

Menű, étlap, az árak igencsak normálisak. A kínálatban jó néhány vonzó ajánlat - ezek közül sikerül aztán választanunk. Tehát hagymaleves, franciásan, benne sajtos pirítós feredőzik, utána kijevi jércemell illetve vaddisznópörkölt, harmadikként, a család kisebbik de legfontosabb szakaszának rántott sajt. Itt volt egy kis bibi: nem akadtunk az étlapon laposkrumplira, miszerint burgonyapürére (gyermekünk találó elnevezése). Ital: a szokásos jaffa, két deci portugieser, kiváló illattal, buborékos ásványvíz a szerencsétlen sofőrnek (a null:null tolerancia jegyében).

Mindösszesen háromezer forintocska, köszönjük, jövőre, szerintem ugyanitt!

Hogy ne feledjem: akár a jövő héten is, mert olyannyira teltházuk van, hogy az akciót ismételniük kell. Gratulálunk! Ahogyan az üzletvezető mondta: Bejött ez a Torkos Csütörtök...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!