Közélet

2007.10.29. 10:31

A biztos javasolta az ellenőrzések folytatását

A Vaszary Kolos Kórház működését segítő tanácsadó vállalkozás bemutatása és az elmúlt hónapokban a kórházban dolgozó önkormányzati biztos beszámolója is szerepelt többek között a legutóbbi, testületi ülés napirendjében.

M. T.

A tanácsadó vállalkozás képviseletében Fenyves Ernő, az Integritás Kf 96 Bt-ről elmondta, hogy a cég 1996-os megalakulása óta költségvetési szervek gazdálkodásának áttekintésével, a problémák feltárásával, kezelésükre vonatkozó javaslatok elkészítésével foglalkozik. Eddig harmincnál is több egészségügyi intézményben végeztek az esztergomihoz hasonló tevékenységet. Fenyves Ernő korábban kórházigazgatóként is dolgozott. Kollár Zoltán, a munkája végeztével leköszönő önkormányzati biztos megerősítette a korábbi beszámolóiban foglaltakat, indítványozta a fenntartói ellenőrzés folytatását és javaslatot tett a tanácsadói cég feladatainak meghatározásával kapcsolatban. Beszámolója végén sok sikert kívánt a Vaszary Kolos Kórház vezetőinek és az önkormányzatnak a további feladatokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!