Sport

2016.01.01. 15:55

24 órán át pattogtattak Dorogon

Huszonnégy órás kézilabda-maratonnal búcsúztatták az évet a dorogi sportolók és sportkedvelők. A rendezvény jó alkalmat kínált a legkiválóbb edző, játékosok és versenyzők jutalmazására.

B.G.

 Közönségszavazást követően választották meg az év edzőjét Dorog városában. A helyiek döntése alapján Bona Gergő érdemelte ki a kitüntető címet. A Dorogi ESE trénere meggyőző fölénnyel – 41 százalékos eredménnyel – nyerte a szavazást Lévai Zoltán (Dorogi Nehézatlétikai Club), Györe Lajos (Új-Hullám SE) és Simon Imre (Dorogi FC) előtt. Így tehát a kiemelt sportágak – kézilabda, birkózás, vizes sportok, labdarúgás – azon képviselőjének gratulált dr. Tittmann János polgármester, aki az év utolsó nagy sportgálájának egyik házigazdájaként üdvözölhette a résztvevőket.



A díjazott érdemei közt említendő a felnőtt, valamint az „oda tartó” korosztály játékának hatékonnyá, kiegyensúlyozottá, stílusossá tétele, valamint a tudatos és tervszerű munkavégzés. Mindezek eredményeként középtávon reális cél lehet akár a kézilabda klub magasabb osztályba kerülése is.  A kézilabda-maratont a Dorogi ESE legfiatalabbjai indították, majd a III. Amatőr Kézilabda Parádé keretében a Dorogi NC, a Kanapé Szektor, a Sporik, a Dorogi Futókör, a Dorogi FC és a vizes sportok képviselői meccseltek egymással. A megyei utánpótlás kupa U14-es és U12 korosztályainak csatáit másnap láthatta a közönség, csakúgy, mint a serdülők, a felnőtt csapat, valamint az edzőkből és pedagógusokból álló különítmény remek hangulatú mérkőzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!