Kemma

2016.12.21. 17:29

Mutassuk meg, milyen a megye karácsonya! Ünnepi fotóverseny a kemma.hu-n!

Keressük Komárom-Esztergom megye legszebb, legmeghatóbb, legviccesebb karácsonyi témájú fotóit. A téma bármi lehet, ami ünnepi: ünnepi lakoma, feldíszített karácsonyfa, egy megható vagy épp vicces pillanat, vagy akár szelfi is.

kemma.hu

A fotókat kizárólag az alább található űrlap segítségével vagy a kemma.hu Facebook-oldalán a "Karácsonyi fotóverseny" menüpont alatt lehet feltölteni, és szavazni is itt lehet rájuk. A fotók természetesen megoszthatóak, a szavazásra buzdítás megengedett.
Komárom-Esztergom megyeiek (vagy megyei kötősédűek) képeit várjuk.

Kérjük, kép feltöltésekor írják be nevüket vagy a képen szereplő nevét és a települést, ahol a kép készült! Egy ember egy képpel nevezhet.

Fotó megosztása (a szavazatgyűjtéshez): kattintsanak a fényképükre majd a facebook-jelre (f betű)!

Egészen 2016. december 29-én délig várjuk a voksokat. Minden lájk egy-egy szavazatot ér.

A legtöbb szavazatot begyűjtő 3 kép beküldője 24 Órás ajándékcsomagot (többek között power bankkal, szakácskönyvvel) nyer, az eredményhirdetés 2016. december 30-án lesz a kemma.hu-n.

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = "//woobox.com/js/plugins/woo.js";

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, "script", "woobox-sdk"));

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!