Kemma

2016.06.22. 07:46

Megyei Príma díj 2016: Plásztán Attila vívómester

Kategória: Sport

KEMMA

10 éves sem volt még amikor 1975-ben vívni kezdett szülővérosában Ózdon, majd  ifi válogatottként 1982-ben Tatabányára került a Bányász Sport Club-ba.

Versenyzőként ifjusági korosztályban 3 magyar bajnoki címet szerzett
Sportolói pályafutását 23 éves kora előtt befejezte, 1988-tól edzősködni kezdett Tatabányán.
Tatán 1994 től tanítja a vívást, részt vett a Tatai vívóélet újraindításában és, felvirágoztatásában.

Az elmúlt 20 évben az OMS-Tata Vívó Sport Egyesület az ország kiemelkedő utánpótlásnevelő bázisává nőtte ki magát. Az országos bajnokságokon több mint 200 érmet nyertek  a tatai vívók ezen idő alatt. Évente több válogatott versenyző  kerül ki a keze alól.
Klubja versenyzői minden évben évben a hazai sikerek melett szép, nemzetközi sikereket érnek el, 2009-től a Junior és Kadet női válogatott sikeres szövetségi edzője is.

A tatai vivó klub 2 Világbajnokot, 3 Európa Bajnokot 1 ifjusági Olimpiai Bajnokot és számtalan Világ és Európa Bajnoki érmes válogatott versenyzőt nevelt a város fiataljaiból.
A csapatmunka hive, 2 edző kollégájával, akik versenyzőként a tanítványai voltak közösen kovácsolják a sikereket.

2007-től a tatai vívóklub űgyvezető elnöke, 2014-től a klub elnöke
2009-től a Magyar  junior és kadet  női párbajtőr válogatott edzője, kapitánya, 2013-tól a nemzeti edző programban a kiemelt edzői program tagja, 2008-tól a Magyar Vívó Szövetség bírák bizottságának a tagja
2013-tól a Magyar  Vívó Szövetség bírák bizottságának az elnöke.
2014-ben Tatáért ezüstfokozat kitüntetést kap.

" data-width="650" data-show-text="false">
" class="fb-xfbml-parse-ignore">">Megyei Príma Díj 2016: Plásztán AttilaPríma Közönségszavazás - Attila Plásztán vívómester

Döntse el, ki legyen a legprímább! Minden like egy-egy szavazatot ér!

A 24 Óra és a kemma.hu olvasói, valamint a Forrás Rádió hallgatói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket a beérkezett ajánlások alapján a VOSZ megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma Díjra jelölt. Hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma Díjat, egy jelölt pedig szavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma Közönségdíjat. A videót megosztani, voksolásra buzdítani online és offline csatornákon egyaránt megengedett!

További szavazási lehetõségek:

Kemma.hu: https://www.kemma.hu/verseny/363

VOSZ: https://voszkem.hu/

Hamarosan a Forrás Rádió weboldalán.

Szavazni 2016. szeptember 9-ig lehet.

Posted by Kemma.hu on Mittwoch, 22. Juni 2016

Online szavazási lehetőségek:

Kemma közönségszavazás (A linkre való kattintás önmagában nem jelent voksot, csak ha a felugró ablakban regisztrált felhasználóink a kis szavazótáblára kattintanak, majd beírják az ellenőrző kódot. Szavazni azután lehet, hogy bejelentkeztek)

">Lájkvadászat a kemma.hu facebook-oldalán

Hamarosan: Szavazás a Forrás Rádió weboldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!