Kemma

2012.08.21. 16:03

Jótékony célra ajánlotta fel olimpiai mezét Ferling Bernadett

A tatabányai származású kézilabdázó a Pekingben viselt mezét ajánlotta fel, hogy az árverésből befolyó összegből a tatabányai fogyatékkal élők új élményekkel gazdagodhassanak.

KEMMA

Jótékonysági aukción vásárolhatják meg Ferling Bernadett válogatott kézilabdázó 2008-as olimpiai mezét! Licitáljon a pekingi olimpiára készült, dedikált mezre, amelyet a tatabányai sportoló az utolsó meccsen viselt! A 2008-ban ötkarikás játékokon negyedik helyen végző válogatott átlövője 2003-ban debütált a nemzeti együttesben, ahova 2011-ben tért vissza, kislánya születése után.

A tatabányai mentálhigiénés központban mindig is nagy hangsúlyt fektettek a gondozottak lelki egészségére, éppen ezért szeretné az intézményben működő reintegrációs egyesület a licitből befolyó összeget is az ő táboroztatásukra fordítani, és épp ezért állt a kemma.hu, valamint a 24 Óra napilap is a nemes kezdeményezés mellé. Segítsen, hogy a fogyatékkal élők is a lehető legteljesebb életet élhessék!

Az egyesület anyagi forrásai a tagdíjakból, pályázati támogatásokból és a jótékonysági gálaműsor bevételéből származik. A fiatalabb gondozottak közül többen versenyszerűen is sportolnak: úsznak, kosárlabdáznak, asztaliteniszeznek, futnak. Vannak, akik a tömegsport mozgalomban vesznek részt, már kilenc éve játszanak a kispályás városi labdarúgó bajnokságban.
Az egyesület célja: sport, kulturális és tervezett szabadidős tevékenység biztosítása értelmi fogyatékossággal és pszichiátriai betegséggel élők számára.

A legmagasabb összeget felajánlónak a mentálhigiénés központ reintegrációs egyesületének kell eljuttatnia a vételárat, amelyből a fogyatékkal élő, sérült gondozottak táborozását finanszírozzák.

Kattintson az alábbi képre, amellyel egyből a jótékonysági aukció oldalára juthat. Egy egyszerű regisztráció után már licitálhat is az ötkarikás mezre! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!