Kemma

2009.07.06. 15:55

Duzs Anikó: Kis odafigyeléssel bárki formába tudja hozni magát

Duzs Anikó, a Kemma.hu internetes portál szépségversenyének, a Kemma-lány vetélkedő támogatója is részt vett az immár hetedik alkalommal megrendezett Születés Hete Fesztivál esztergomi programján. Magyarországon ez az egyetlen kiemelten non-profit mozgalom, melynek fő célja, hogy útmutatást és lehetőséget adjon azoknak a nőknek és családoknak, akik a gyermekvállalás miatt új szerepekkel kénytelenek szembenézni.

Madarász Tímea

 [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Duzs Anikó szerint napi öt perc elegendő a hétköznapi nappali smink elkészítésére
[/caption] Duzs Anikó az Aquaszigeten beszélt saját tapasztalatairól, arról, hogyan lehet nőből anyává, illetve anyából újra nővé válni. Igencsak sokat tud a témáról, hiszen gyermekes szülőként vett részt az Egyesült Államokban, Kaliforniában megrendezett férjezett asszonyok versenyén, a Mrs. Globe-on, ahol a világ legelegánsabb hölgyének választották.

A kezdeményezés élharcosaként fontosnak tartja, hogy minden anya igazi nőnek érezze magát, a szó legnemesebb értelmében. – Kis odafigyeléssel bárki formába tudja hozni magát, ne keressünk kifogásokat, csak kitartásra van szükség. Én mindig azt mondom, napi öt perc elegendő a hétköznapi nappali smink elkészítésére, illetve ha az étkezésünkre odafigyelünk, kis testmozgással egybekötve alakunkat is formába tudjuk hozni, meg tudjuk tartani. Mindegyik szépségversenyen szembesülök mindezzel, nagyon fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, főleg szülés után. Az egyik versenyen volt például egy hölgy, közel az 50-hez. Három gyermekes anyaként, kora ellenére is fantasztikusan nézett ki – mondta Anikó.

Kiemelte előadásában azt is, hogy a magyar nők híresek szépségükről az egész világon. Bárhol is járt külföldön, mindenhol ezt tapasztalta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!