Kemma

2008.02.27. 19:28

Nem a ruha teszi a Kemma-lányokat

Bita Renáta a közönség-, Báles Krisztina pedig a szakmai díjat vehette át szerda délután lapunk főszerkesztőjétől, Szerdahelyi Csabától, valamint online szerkesztőnktől, Kovács Lászlótól. A két lányt szerelmeik és barátaik, családjuk beszélte rá, hogy elinduljanak a Kemma-lány versenyünkön.

Szűr Annamária

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Szerdahelyi Csaba átadja a nyereményeket Reninek (balra) és Krisztinek (Fotó: Kiss T. József)
[/caption] Bita Renáta annak örült a legjobban, amikor a fotósunk megdícsérte a szemeit, és az alakjában sem talált semmi kivetnivalót.
– Tizennégy éves koromban elvégeztem egy modelltanfolyamot, de rossz tapasztalatokkal távoztam. Egyszer megkérdezte a fotós, hogy tudom-e, mi a fogyókúra. Mondtam, hogy igen. Sok mozgás, visszafogott étkezés. Ő meg közölte, hogy nem, a fogyókúra sok mozgás, és semmi ennivaló – idézi fel „fiatalkorának” egy epizódját a 18 éves Reni, aki Bicskéről érkezett a fotózásra.
Csakúgy, mint Báles Krisztina. Neki ez volt az első fotózása.

A lányok egyébként egybehangzóan állítják, hogy nem mindegyik képükkel voltak teljesen elégedettek, de csupa pozitív visszajelzést kaptak az ismerősöktől, barátoktól, családtagokról. Reni és Kriszti nem verték nagydobra, hogy indultak a www.kemma.hu internetes versenyén, de, ahogy kiderül, Renit még így is leszólították az utcán. Egy távoli ismerőse gratulált a jól sikerült fényképekhez.

– Örültünk a lehetőségnek, de a mai modellvilágban a tizennégy éveseket keresik. Kicsit olyan, mintha már kiöregedtünk volna ebből – osztják meg velünk véleményüket, mikor terveikről kérdezzük őket.
Persze a modellekről azért határozott véleményük van. Kriszti a legtöbbjükben csak az anorexiát látja, de nem felejti el megemlíteni, hogy Tyra Banks-et tartja a legszebbnek közöttük.
– De hogy Naomi Campbellből hogyan lett modell, azt érthetetlen – teszi hozzá Reni, aki a német szupermodellt, Heidi Klumot tartja gyönyörűnek.

Azért komolyabb dolgok is érdeklik az érettségire, illetve vizsgára készülő bicskei szépségeket. Reni Fehérvárra, a Kodolányi-főiskolára jelentkezett. Talán újságíró lesz, de az is elképzelhető, hogy az első diploma után Pécsett tanul majd tovább, hogy egyetemi tanár lehessen. Kriszti most a számítógépes szoftverüzemeltetői vizsgát szeretné letenni, majd Skóciába utazik. Kipróbálja, hogy ott milyen az élet.
Fontos megjegyezni, hogy a lányokon nincs több kilónyi „vakolat”. Csinosan, de visszafogott sminkkel érkeztek szerkesztőségünkbe.
– Szerintem nem a ruha teszi az embert, nem csak a szépség számít. Akkor sem festem ki magam túl erősen, ha buliba megyek, inkább természetes maradok. Persze ha meg kell jelenni valahol, mindent megteszek, hogy csinos legyek, de inkább a sportos stílus áll hozzám közelebb – tudjuk meg Renitől, aki szabad idejében szívesen olvas romantikus regényeket, jár futni, vagy kirándulni.
Kriszti a bulikra azért kicsípi magát, de a sminkjét úgy készíti el, hogy az a nappalinál kicsit erősebb, de ne hivalkodó legyen. 

S hogy miért jelentkeztek a versenyre? Ezt is megtudtuk: semmiképpen sem akartak feltűnősködni, csak ki akarták próbálni magukat. Bátorságuk most ajándékokat és győzelmet ért. Gratulálunk!

A verseny napról napra folytatódik!

A www.kemma.hu internetes portálon decemberben kezdődött a Kemma-lány elnevezésű szépségverseny. Az első közönségdíjat a dunaszerdahelyi Csóka Dóra érdemelte ki, a szakmai elismerést a bajnai Végh Márta kapta. Mindkét lány 10-10 ezer forintos ajándékutalványt kapott, hasonlóan Bita Renátához és Báles Krisztinához. A www.kemma.hu még egy meglepetést tartogatott. A szakmai csoport ezúttal Németh Anita Editet és Majercsik Adriennt díjazta, mindketten Toxic Style fehérnemű kollekciót és Kemma-ajándécsomagot kapnak.

A Kemma-lány elnevezésű versenyünk folytatódik, továbbra is várjuk a jelentkezéseket: [email protected]

 

A Kemma-lány elnevezésű versenyünk folytatódik, továbbra is várjuk a jelentkezéseket: [email protected] Szerdahelyi Csaba átadja a nyereményeket Reninek (balra) és Krisztinek (Fotó: Kiss T. József) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!