pályazár

2017.08.06. 21:44

Friss infók az M1-esről: Tatabányánál hagyja el a pályát, ha jót akar!

Akkora torlódás alakult ki az M1-es autópályán Kisigmándnál történt baleset miatt, hogy Győr felé már érdemes Tatabányánál elhagyni a sztrádát.

kemma.hu

Forrás: Shutterstock

UPDATE2: Az Útinform friss (23:15) adatai szerint vannak már járható szakaszok, de több helyen még nagy a torlódás. Vezessenek óvatosan!

UPDATE (22:23): Lassan, de biztosan kezd felszabadulni az M1-es. Az Útinform tájékoztatása szerint megindult a forgalom, de 10 kilométeres dugó alakult ki, továbbra sem érdemes Tatabánya és Komárom között a sztrádára felhajtani.

Korábban erről írtunk:

Ahogy arról beszámoltunk, az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 85-ös kilométernél hat jármű ütközött vasárnap, kora este.

A rendőrök Komáromnál kiterelik a forgalmat az 1-es főút felé, de már a terelés előtt is jelentős, több kilométeres a torlódás. Aki teheti, a 61-es km-nél lévő Tatabánya- Centrum kihajtónál hagyja el a pályát, visszatérni Győrnél érdemes, tanácsolja az Útinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!