fenyegetés

2017.07.27. 10:54

Fejszét hajított menekülő édesanyja után a részeg férfi

Két év börtönbüntetésre is számíthat az a kesztölci férfi, aki ittas állapotban azzal fenyegette az édesanyját, hogy megöli, majd egy fejszét hajított utána.

kemma.hu

Anyja után dobta a fejszét a részeg férfi

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat az 53 éves férfivel szemben. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt. A férfi által elkövetett bűncselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az asszony és a fia között rendszeresek a veszekedések a férfi italozó magatartása miatt. Az ittas férfi június 19-én, az esti órákban megjelent édesanyja kesztölci házánál. Az asszony szóvá tette a férfi állapotát, ezért a fia, ahogy dr. Reszl Ildikó főügyésztől megtudtuk, „félelemkeltés céljából megfenyegette őt azzal, hogy megöli”, ezért a megrémült nő a ház felé menekült. A férfi ekkor az udvaron lévő fejszét a kezébe vette, és az édesanyja után dobta. A fejsze az asszony mellett ért a földre, a sértettnek sérülése nem keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában