baleset

2017.08.14. 10:17

A hibás sofőr utasa szenvedett súlyos sérülést az M1-esen

Hét végén több baleset is történt az M1-es autópályán. Az egyik esetben egy megfelelő követési távolságot nem tartó mercis miatt ütközött össze két másik autó. A vétkes sofőr utasa súlyos sérüléseket szenvedett,

kemma.hu/police.hu

Szombaton, ahogy arról beszámoltunk, több baleset is történt az M1-es autópályán. Bicske és Herceghalom között, valamint Tatánál is több autó ütközött össze. A rendőrség hétvégi baleseti összesítőjében is írtak (nagy valószínűséggel) az előbbi balesetről, legalábbis a kilométerszelvény és az időpont is stimmel.

Mint kiderült, a balesetet egy 33 éves férfi okozta, mert Mercedesével nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító, majd megálló gépjárműnek és a hátuljának ütközött.

A nem megfelelő követési távolság volt a baleset oka
Forrás: police.huu

Az ütközés következtében az elöl haladó gépkocsi szintén nekicsapódott az ő előtte lassító Audi típusú személygépkocsinak. A balesetben egy, a rendőrség tájékoztatása szerint a Mercedes utasa, sérült meg súlyosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!