nyomravezetői díj

2017.10.13. 11:37

200 ezer forintot kap, aki segít elkapni az esztergomi tolvajt

A megyei rendőr-főkapitányság nyomravezetői díjat tűzött ki egy Esztergomban elkövetett lopás gyanúsítottjára. Aki bármit tud a férfiről, jelentkezzen!

kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A rendelkezésre állón adatok szerint az ismeretlen férfi június 30-án 14 óra 52 perckor Esztergom belterületén egy , árupakolás miatt megálló, indítókulccsal együtt őrizetlenül hagyott tehergépkocsit vitt el. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség gyanúja miatt folytat eljárást az ismeretlen tettes ellen.

[caption id="" align="alignnone" width="512"]1 A bűncselekmény elkövetőjét biztonsági kamerák rögzítették[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="318"]1 police.hu[/caption]

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!