körözött személy

2019.06.04. 14:00

Elkapták a zaklató nőt Tatán a rendőrök

A tatabányai bíróság kereste azt a nőt, akit Tatán kaptak el a helyi rendőrök. A nőt előállították és őrizetbe vették.

Kemma.hu

A tatabányai piactéren lett figyelmes egy szabadnapos rendőr arra a nőre, akit három megyében köröznek lopás miatt. A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a nőt.

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a tatai rendőrök június 3-án éjszaka Tatán, az Agostyáni utcában igazoltattak egy helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a nő ellen a Tatabányai Törvényszék zaklatás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások az 50 éves nőt a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el, három főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!