baleset

2019.01.14. 13:02

Halálos gázolás történt a tatabányai vasútállomáson

Rövid ideig csak egy vágányon lehetett haladni Tata és Tatabánya között, a halálos vonatgázolás helyszínén.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

A Kemma.hu információi szerint egy idős, nem helybéli férfit gázolt halálra egy mozdony január 14-én hétfőn délelőtt a tatabányai vasútállomás Tata felé eső részén. Információink szerint nem öngyilkosság történt.

A rendőrség a gázolás tényét megerősítette. Úgy tudjuk, hogy egy 110 kilométer/órával közlekedő mozdony ütötte el a férfit, aki a vágányokon akart áthaladni. A vasúti vontatójármű vezetője többször is dudált, de sajnos nem sikerült megelőzni a tragédiát. A helyszínen kerítés áll a sínek két oldalán, de rendszeresen nyitva van a kapuja. A helyiek sokszor itt vágják le az utat Újváros és Dózsakert között.

A Mávinform tájékoztatása szerint a harmadik vágányon történt a baleset fél tizenegykor, emiatt Tata és Tatabánya között ideiglenesen az egyik vágányt lezárták, azonban ez késést nem okozott a vonalon. Röviddel fél egy előtt a vágányzárt feloldották.

Nem ez az első baleset illetve fennakadás a napokban a Győri vasútvonalon, a múlt héten egy kisebb méretű hókotrót sodort el az osztrák ÖBB vasúttársaság tehervonata, majd néhány nappal később egy zavart férfi meztelenül akart öngyilkos lenni a szári vasútállomásnál. Személyi sérülés szerencsére ezekben az esetekben nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában