igazoltatás

2020.01.14. 14:06

Drogot találtak a Tatabányán lekapcsolt sofőrnél

Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfit korábban már eltiltották a vezetéstől, forgalmi sem volt nála és drogot is találtak a sofőrnél.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a tatabányai járőrök január 13-án éjszaka Tatabányán, a Győri úton megállítottak egy kocsijával közlekedő helyi férfit. A sofőrt korábban a Tatabányai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés miatt a vezetéstől eltiltotta. Az iratok ellenőrzésekor az is kiderült, hogy a forgalmi engedély nincs nála, a járművet pedig a megvásárlást követően nem íratta át a nevére, és az autó műszaki érvényessége is lejárt. A rendőrök a férfinél fóliába csomagolt zöld növényi származékot találtak, ezért vele szemben kábítószertesztet alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!