szabálytalanul kanyarodott

2019.11.09. 09:04

Ügyészség előtt a dorogi nő ügye, aki miatt egy motoros súlyosan megsérült

Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a sofőrrel szemben. A nő a záróvonalon kanyarodott, és motorossal ütközött.

Kemma.hu

A nő a záróvonalon át fordult meg

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint befejezték a nyomozást egy nő ellen, aki még nyáron súlyos motorbalesetet okozott Esztergomban. Az ügyben az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

A motoros beleszaladt az autóba (Fotó: Police.hu)

A 35 éves dorogi H. Á. július 23-án délután a Kossuth Lajos úton közlekedett a Hősök tere felől a Rákóczi Ferenc tér irányába. A belső forgalmi sávban a záróvonalon keresztül balra meg akart fordulni, ekkor összeütközött egy szemből szabályosan közlekedő motorossal.

A nő a záróvonalon át fordult meg (Fotó: Police.hu)

A motorkerékpárral közlekedő 41 éves férfi a balesetben súlyosan megsérült. A személygépkocsit vezető nőt közúti baleset gondtalan okozásának vétsége elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A motoros az ütközés miatt súlyosan megsérült (Fotó: Police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!