kék hírek

2018.09.24. 09:18

10 baleset egy nap alatt: nem volt nyugodt hétvégéje a rendőröknek

Szeptember 22-én és 23-án számos baleset, ittas sofőrök és körözött személyek adtak munkát a rendőröknek.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén szeptember 22-én, szombaton a rendőrök egy személyi sérüléses és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek. A rendőrök öt személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. A járőrök négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

Szeptember 23-án, vasárnap rendőrök öt személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor. A járőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A tatabányai rendőrök vasárnap 17 órakor Tatabányán, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy járművet és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 25 éves férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a Tatabányai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett őrizetbe vették.

Szintén aznap egy 41 éves férfi közlekedett motorkerékpárjával 16 óra 48 perckor az 1119-es számú úton Bajna felől Héreg irányába. Haladása során a 19-es kilométerszelvényben egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt az út jobb szélén lévő útpadkára, majd egy vízelvezető árokba hajtott és beton támfalnak ütközve állt meg. A motor vezetője a balesetben súlyosan sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!