orgazdaság

2019.11.08. 15:12

Tatabányai gyárból lopott alkatrészeket a férfi, amiket később tovább passzolt

A lopást a cég biztonsági szolgálata észlelte, majd a feljelentést követően a rendőrök már másnap elfogták a gyanúsított férfit.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás D. K. ellen, aki egy tatabányai gyárból lopott különböző alkatrészeket és eszközöket.

A tatabányai nyomozók november 7-én azt a kisbéri férfit is gyanúsítottként hallgatták ki, aki a lopott holmit D. K-tól megvásárolta. A 45 éves Sz. T. ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A lopást a cég biztonsági szolgálata észlelte, ezután tettek feljelentést az ügyben szeptember 5-én. A tatabányai nyomozók rövid időn belül azonosították, és másnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. D. K. gyanúsítotti kihallgatásán egy fúrógép ellopását beismerte, és elmondta azt is, hogy az eszközt nem sokkal később eladta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!