lopás

2018.07.13. 11:59

Döbbenet: A saját apjához tört be a 25 éves férfi

A rendőrök a bejelentés után perceken belül, egy cukrászdánál fogták el azt a 25 éves szárligeti férfit, aki betört a saját apja házába.

Lopás miatt indult eljárás a Tatabányai Rendőrkapitányságon Sz. T. ellen. A 25 éves fiatalember július elején az ablakon keresztül bemászott az édesapja családi házába, és mivel a házban akkor nem élt senki, pár napra be is költözött. Később az épületből hangfalakat és hifitornyot vitt el. A családtagok július 12-én vették észre, hogy a bejárati ajtókat megrongálták, majd a lopás is feltűnt nekik. Azonnal értesítették a rendőrséget.

A férfi az ablakon keresztül jutott be az apja házába
Fotó: police.hu

A járőrök a bejelentést követően pár perc múlva egy közeli cukrászdánál igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte, és elmondta, hogy az ellopott dolgokat eladta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!