kék hírek

2018.08.19. 08:04

Szombaton a rendőrök összesen 21(!) személyt állítottak elő

Augusztus 18-a sem volt eseménytelen a rendőrök számára. A balesetek mellett ittas vezetők és körözött személyek adtak nekik munkát.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek. A rendőrök nyolc személyt fogtak el és huszonegy főt állítottak elő. A járőröknek hat ittas járművezetővel szemben is akadt tennivalójuk, biztonsági intézkedésre pedig két esetben került sor.

A járőrök Esztergomban igazoltattak egy férfit szombat délután. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék körözést adott ki. A 35 éves dorogi lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Még ezen a napon a komáromi rendőrök 22 óra után pár perccel Ácson igazoltattak egy 34 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen szintén a Tatabányai Törvényszék rendelt el körözést. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!