ittas vezetés

2019.06.16. 08:06

A piás sofőr balesetet okozott Vértestolnán

Ittasan ült volán mögés a férfi, aki aztán beleütközött egy szembejövőbe autóba. Az ittas sofőr ellen büntetőeljárást indított a rendőrség.

Kemma.hu

Ismét sokan döntöttek rosszul

Forrás: pixabay.com

A rendőrség tájékoztatása szerint Ittasan okozott balesetet egy férfi június 15-én délelőtt Vértestolnán. A 45 éves férfi a Tardosi úron haladt Hyundai típusú gépkocsijával, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy vele szemben közlekedő autóval. A balesetben személyi sérülés nem történt. A kiérkező járőrök alkoholszondát alkalmaztak a baleset okozójával szemben, ami pozitív lett, ezért előállították őt a Tatai Rendőrkapitányságra. Vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és tíz főt állítottak elő, valamint hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre hét esetben került sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!