ellenőrzés

2019.03.14. 17:08

Peches napja volt az oroszlányi sofőrnek: balesetet szenvedett, és még le is bukott néhány dologgal

Az oroszlányi lakos a járművet az eltiltás hatálya alatt vezette, valamint egy ismeretlen eredetű gáz-riasztó pisztoly is volt a járművében.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei március 13-án 15 óra 30 perckor a Pusztavámi útszakaszon intézkedtek, ahol egy személygépkocsi a fák közé, az árokpartra sodródott. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mert a vezetéstől eltiltották, valamint a jármű hatósági jelzése is lejárt. A gépjármű átvizsgálása során a rendőrök a kesztyűtartóban egy gáz-riasztó pisztolyt találtak, melynek tartásához a férfi semmilyen engedéllyel nem rendelkezett.

A 25 éves férfit az Oroszlány Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt. Vele szemben az elkövetett szabálysértések miatt további eljárást is kezdeményeztek. A rendőrök a gáz-riasztó pisztolyt, valamint a hatósági jelzéseket lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!